Produkten - Salon de Beauté, Schoonheidsspecialiste Millingen aan de Rijn

Ga naar de inhoud

Produkten


Wij werken uitsluitend met gerenommeerde produkten van Alcina. 


Het schoonheidsprogramma voor uw huid. Bij de ontwikkeling van onze cosmetische producten stond één thema centraal: u en de behoeftes van uw huid. Alcina biedt voor ieder probleem de juiste verzorging, ongeacht of u een normale, vette, gemengde, gevoelige of droge huid heeft. 

Alcina biedt huidverzorging van A tot Z ­ al onze producten bevatten naast hoogwaardige ingrediënten en werkstoffen ook al onze know­how. 

De gebruikte werkstoffen ­ allemaal met eigen specifieke werking ­ hebben een wetenschappelijk bewezen basis. 


Kortom: onze producten maken waar wat ze beloven. Ze zorgen voor een stralend mooie en gezond uitziende huid. Onze producten zijn uiteraard dermatologisch getest.


NIEUW -- NIEUW


Lash Love

 

Momenteel draait alles om wimpers…lang, volumineus, veel en krullend. Mooi opgemaakte wimpers omlijsten je ogen en geven je gelijk een krachtige uitstraling.


78 % van alle vrouwen draagt regelmatig mascara en daarmee is het 1 van de meest gebruikte en meest geliefde make-up producten.


Om deze reden brengt Alcina deze zomer 2 nieuwe mascara’s én een waterproof Top Coat uit:


Build Up mascara bereikt dankzij de volumineuze dubbele S-vormige borstel zelfs de fijnste wimperhaartjes. Breng meerdere lagen aan om het WOW effect op te bouwen.


Maximum Definition mascara zorgt voor het ultieme Push Up effect. De gebogen borstel volgt de vorm van de wimperrand en neemt zo elk haartje in een krullende beweging mee omhoog.


Waterproof Top Coat maakt elke mascara water - én zweetproof zonder de wimpers te verzwaren. Laat de mascara even drogen voordat je de Top Coat zorgvuldig van wimperaanzet tot puntjes aanbrengt.

 


HYALURON 2.0 BOOST UP MASK

 

Hallo schoonheid, neem eens 10 minuten tijd voor mij.


Ik ben een vliesmasker, dat in een krachtige en doeltreffende oplossing met hyaluronzuur werd gedrenkt. Ik geef je onmiddelijk een strakker, gladdere teint en verbeter de huidstructuur. Jouw perfecte 24 uur werkzame vochtinbrenger voor een gelijkmatige en frisse huid.

 

Ideaal voor als je naar een feestje gaat, onderweg bent of wanneer jij mij maar nodig hebt!

 

Het is supersnel en makkelijk aan te brengen en je gezicht hoeft na gebruik niet gewassen te worden. Het vliesmasker zorgt voor gerichte en intensieve voeding van de huid met verzorgende bestanddelen.


Probeer het en overtuig je zelf van het nieuwe Hyaluron 2.0 Boost Up Mask!!!ICE ICE, BABY!


IJs is niet alleen een verfrissend dessert maar als Skin Ice ook een absolute Beauty Must Have voor een stralende mooi huid!

In Aziatische landen is een verzorgingsproduct met verkoelend effect als onderdeel van de verzorgingsroutine heel populair. Hierdoor wordt de huid stralend mooi. 


Kou stimuleert de microcirculatie van de huid en doet de teint stralen! Tevens doet kou kringen vervagen, stimuleert de vermoeide en gestreste huid en de frisheidskick doet de huid stralen.


Fruitige geur van grapefruit, mango en sinaasappel, voelt zo koud als ijs, maar het smelt niet! Hydrateert de huid en geeft een gelijkmatige volle uitstraling. Resultaat: een gladde en verfriste huid!


Bewaar de Skin Ice in de koelkast voor nog meer verfrissing.


JOUW HUID IS ONZE TAAK


De basis voor alle huidverzorging is een reiniging tot diep in de poriën! Bescherming tegen invloeden van buitenaf is belangrijk en met een perfecte afsluiting van je verzorgingsroutine creëer jij een perfect verzorgde huid!


Begin met de Skinmanager - Deze gezichtstonic streeft doelgericht naar resultaten op het niveau van de poriën en garandeert een efficiënte en snelle werking. Voortijdige huidveroudering wordt tegengegaan, je huid wordt egaler en het vochtgehalte van je huid verbetert.


De Bodyguard geeft de huid een beschermende verzorging tegen milieu-invloeden en ondersteunt de huid in haar natuurlijke afweerfunctie. Een lichte textuur die snel intrekt en de huid een mat uiterlijk geeft.


De Perfektionist is een multitalent met verzorging en poeder in één! Deze bevat silicapoeder, dat olie absorberende eigenschappen bezit. Hierdoor krijgt de huid direct een mat effect en voelt de huid zijdezacht aan, zonder dat de poriën verstopt raken.


Een perfecte huid in slechts 3 stappen!Terug naar de inhoud